Confessions of a Nørrebro-mom

Jeg elsker at bo på Nørrebro. I over 6 år har 2200 været mit postnummer og jeg har svært ved at forestille mig, at jeg skal flytte herfra. Jeg ved hvor alting er, verdens bedste naboer er her, flere af mine tætteste veninder er lige rundt om hjørnerne, min stamcafé og det hele emmer af hjem. Min ældste datter mener endda at Assistens kirkegården er vores have. Når der bliver skudt i gaderne, gør det mig virkelig ked af det. Min jyske familie har flere gange spurgt til, om det ikke er lidt farligt at bo her. Sådan oplever jeg det slet ikke, jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at bo.

I dag cyklede jeg ned af Nørrebrogade med begge mine piger i ladcyklen, og så kom det her til mig. Jeg håber at jeg kan finde på punkter nok til at det kan blive en slags føljeton. Hvis I synes det er sjovt. Anyway, Nørrebro-mor confessions kommer her:

 • Rema1000 er åbnet ved Runddelen.
  Joy to the world #byensbedsteblepusher
 • Det eneste der er værre end at cykle bag en ladcykel, er selv at cykle på en ladcykel, bag en ladcykel
 • Ingen skyderier i en måned og vi er tilbage til landsbystilen
  Skrev egentlig det her skriv forleden dag. I nat har der åbenbart igen igen været skyderi i gaderne her. Så politi overalt i formiddags promenerede med barnevognen. Nørrebroerne virker ikke umiddelbart til at være rystede. Som en jeg kender skrev på Facebook: “vi opdager det kun, fordi medierne skriver om det
 • Meyers har fået oste-croissanter
  Just saaayin’. 
 • Hvis man siger Jægersborggade meget hurtigt, lyder det som Jespergade
  hilsen min 3 årige*

 • Assistensen skifter farve og det er så pænt <3 
 • Selv kioskerne sælger øko frugt/mælk/havregryn.
  2200 spelt

IMG_4648

3 tanker om “Confessions of a Nørrebro-mom”

 1. Når man flytter fra lejlighed på Nørrebro til hus på Amager, fordi man gruer for livet med bebs på 3. Sal. Men inderst inde ville ønske at man var en Nørrebro-mom og bliver dødmisundelig når man læser dine confessions!

  1. Uh. Tredje sal kan også være en killer. Jeg flyttede fra tredje til første sal, i august og har dagligt optur over hvor hurtigt vi er nede på gaden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *