De nye begyndelsers tid

IMG_4070

I mandags fik jeg nøglerne til min nye lejlighed. Min mor var her og overnatte, så da pigerne var puttet listede jeg derover med tommestok og blok. Jeg sad midt på gulvet et øjeblik og prøvede at tage det hele ind.

Det er sgu underligt. Og rart. Skønt faktisk. Det er en rigtig fin lille lejlighed, jeg har fået. Faktisk er lejligheden det første hjem, der mest bare er mit. Jeg har altid boet sammen med andre. Det gør jeg jo også nu – de allerbedste (og vist mest krævende roomies jeg  nogensinde har haft) Men lejligheden den er sgu min. Det er mit boliglån, min stuk og mine trægulve. Det føles sært, men godt. Tænker at det er godt nok at prøve.

Da jeg sad der på gulvet i mandags, blev jeg igen ramt af det hele. Det er vildt at være kommet hertil. Så hurtigt. Men jeg føler mig klar og glæder mig til de nye begyndelser.

Hurra for at være kvinde i eget hus, hurra for lyserød maling og girlpower.

2 tanker om “De nye begyndelsers tid”

  1. ihhh følger med og ser
    frem til girl power hus indretning
    hilsen mor til næsten 4 årige ella som venter og venter på bolig efter skilsmisse :))

    1. Skal nok vise billeder af Girl-power-residensen ved lejlighed. Åh. Håber at du finder noget at bo i. Hvad leder du efter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *