Det er en fase!

Det er en fase
Det er en fase
DET ER EN FASE!!
 
I nat var min baby vågen intet mindre end 4 gange.

Den sidste af gangene, var klokken lidt i fem, og der var hun overbevist om at det var morgen. I en over en time prøvede jeg at overbevise hende om det modsatte og til sidst lykkedes det og hun sov videre.

Da hun har sovet cirka et kvarter i armene på mig, og jeg har blundet lidt, bliver der kaldt inde fra børneværelset “jeg er vågen, moaar”.. Så. Det var så den nat pg den søvn. For en gangs skyld havde jeg været smart og forudseende og gik i seng halv ni, så jeg er heldigvis ikke så smadret som jeg kunne være.

Jeg har øvet mig meget i, ikke at blive irriteret over at skulle så tidligt op/blive vækket/at ungerne rotter sig sammen og er vågne på skift. For selvom det nogle gange føles sådan, så gør de det nok ikke med vilje 😃 min og deres morgen bliver i øvrigt kun værre af, at mor er i underskud. Så ja-hatten bliver presset godt ned over hovedet. Ofte med et ret ok resultat.

I morges nåede min store datter og jeg f.eks. at lege frisør (også kendt som mor får redt hår) og arkitekt (barn tegner tegning, mor prøver så godt hun kan at bygge den tegnede model med Dublo og arkitekt kan løbende rette 😃). Vi nåede altså kvalitetstid. Jeg gav lov til at vi skrottede havregrøden til fordel for ristet rugbrød med ost, som er en af min datters livretter. Således fik vi os faktisk en ret hyggelig morgen.

I eftermiddags var min far med nede og hente i børnehaven og vi var forbi bageren på vejen hjem. Thank god for kaffe og carbs når dagen starter før fanden får sko på. Og da lillesøster var puttet, nappede vi et afsnit af Krummernes Jul, som er det helt store hit.

I morgen skal min osteglade ældstedatter og jeg med hende her til oste-festival. So far, so good. Det skal nok blive en storartet weekend.

Men send lige noget trylle-sove-støv i min retning. Hvis nogen har tips til hvordan man får en baby på knap 10 måneder til at forstå det der vintertid, hører jeg også meget gerne fra jer 🙈

3 tanker om “Det er en fase!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *