Endnu mere eventyr

Jeg sidder på flyet hjem. Med en uges ferieoplevelser i bagagen. Ny-udsprungne fregner på næsen, endnu flere lyse striber i håret og solbrune knæ.

På skærmen foran mig bevæger en lille flyvemaskine sig over et verdenskort. Der zoomes ind og ud. Verden og ruten hjem er skiftevis stor og overskuelig.

For mange mennesker er det at rejse lig med eventyr. Jeg har mest været spændt på hvordan denne her ferie ville spænde af. Hvordan det hele skulle gå. Hvad mine børn ville sige til at flyve. Hvordan det ville være at omgåes min eksmand og hans familie i en uge. Det er gået totalt godt. Over al forventning. Jeg forventer oftest det værste, bereder mig på at børn skriger hele vejen i flyvemaskinen, at varmen gør mig ør, at nogen bliver syge undervejs, at vi har glemt noget og så videre. Men intet gik galt. Alt gik godt. Alle var venner. Alle var glade. Ingen blev syge. Vi manglede intet.

Og mor her, hun fik faktisk holdt ferie. Jeg havde flere timer hver dag, som jeg brugte på egen hånd. Jeg travede op af bjerget til den nærmeste by til jeg var badet i sved og det det hele kunne mærkes i kroppen. Jeg svømmede. Solede. Løb. Gik. Tænkte. Overvejede. Filosoferede. Besluttede.

I mine alene-timer har jeg således lagt planer for fremtiden. Tænkt over hvem jeg vil være. Eller rettere hvilken dele af mig selv der skal finjusteres og hvilke der bare er gode som de er. Hvilke bidder af livet jeg skal tage. Hvad der er vigtigt. Hvad jeg vil nå. Hvad jeg vil for mig selv.

Udover fregnerne, ferieminderne og de solbrune knæ, har jeg også en liste med hjem. En selvforfattet liste, med gode råd og ros til mig selv. Listen jeg skal leve efter

Og nu, er flyet på skærmen forbi Berlin. Snart begynder nedstigningen. Danmark, København, Nørrebro venter og det nye liv og eventyret er lige om hjørnet. I mkin mave flakser en sommerfugl og jeg kan mærke at den sommer der kommer, bliver min sommer. Jeg ved det bare.

 

Med hovedet i skyerne ❤️

2 tanker om “Endnu mere eventyr”

  1. Har kæmpestor respekt for at I kan holde ferie sammen allesammen! Synes det er mega flot af jer alle og tror virkelig det er noget jeres piger vil værdsætte at I gør for dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *