Freedom…

I går aftes efter jeg havde puttet storesøster, kom min søde veninde for at være i lejligheden, mens lillesøster og jeg drog mod Rigshospitalet, for at få det sidste skud antibiotika.

Fra og med i morges, får hun nu kun medicin, som jeg fint kan give hende herhjemme. Det føles som om, at der er blevet løftet et gigantisk åg fra mine skuldre. Et er, at faren er drevet over – min baby er ikke syg mere. Det er selvfølgelig det vigtigste. Men at skulle ind på Riget 3 gange i døgnet, er bestemt ikke noget jeg kommer til at savne.

Jeg føler, at jeg har fået alverdens tid forærende. Det er helt skørt så hurtigt man indordner sig nye vilkår i tilværelsen.

1309462765765_6488054

Før det her sygdomsforløb, og den medfølgende spænen frem og tilbage til Rigshospitalet, syntes jeg, at jeg var presset på tid og overskud. At jeg havde svært ved at nå det hele. Men om ikke andet, så har de sidste dage sat alting lidt i perspektiv.

“Det kan altid blive lidt værre”, som en af mine søde (og pessimistiske) veninder sagde. Desværre har hun nok ret. Men on the bright side, så føles min hverdag nu nemmere end før. Fyldt med tid og overskud. I dag fejrede jeg den nyvundne frihed, med en formiddagslur sammen med mindstebarne.

En tanke om “Freedom…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *