Hej fra hamsterhjulet

For 3 uger siden startede jeg på et nyt job. Mit første helt ægte, voksenslivs, fuldtidsjob. Jeg er lærer for en flok 13-årige, på en Københavnsk folkeskole.
Det er spændende. Det er hårdt. Ungerne er søde. Ungerne tester grænser. Ungerne er helt som 13-årige skal være. De synes, at mine sko er seje. At min piercing er sej. De griner af mine jokes. De tester grænser. Helt som 13-årige skal.

Når jeg er færdig med det, ræser jeg gennem byen på min ladcykel. Med ringen for ørerne efter en hel dag i vælten. Med et nagende stik i maven af dårlig samvittighed. 8 timer i institution til min egne unger. Køber teboller i min frokostpause, så jeg kan fodre dem i ulvetimen og lappe på min dårlige samvittighed. Henter unger. Spænder unger fast i cykel. Ræser hjem. Leger en time i gården, mens vasketøjet snurrer i vaskekælderen. Laver aftensmad. Danser med unger. Læser 3 godnathistorier og lapper fortsat på samvittigheden. Dejser om på sofaen. Ser fjerner. Tjekker intra. Arbejder lidt. Snakker i telefon. Falder i dyb søvn. Næste dag gentager det sig. Jeg laver havregrød. Børster andre menneskers tænder (og mine egne, bevares). Danser en dans. Læser en bog. Smider unger op i cykel. Afleverer til søde pædagoger. Ræser gennem byen til de store unger. Underviser. Slukker ildebrande. Snakker. Krammer. Hører Arianna Grande for fuld udblæsning i frikvarterne. Griner. Beder om ro.

Sådan går dagene. Derfor er der stille her. Heldigvis har jeg også nogle virkelig gode og dejlige weekender for tiden.
Men pyh.
Hamsterhjulet, mand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *