I’m so tired

.. I haven’t slept a wink. Sådan synger Beatles. Jeg ved ikke om John Lennons søn var ved at få tænder da han skrev den sang. Nok ikke, for den handler vist mere om at ligge søvnløs og spekulere. Det gør jeg heldigvis ikke. Lige nu er jeg så træt at jeg kunne ligge mig hvor som helst.

I nat var jeg så tæt på at Google, få tænder til at bryde hurtigt frem eller hjælp til tandfrembrud. Jeg veeeed godt, at det er pointless, for tænder kommer når de kommer og man kan nok ikke hjælpe dem på vej. Men for fanden. Jeg savner min sove-baby. Lige for tiden vågner hun midt på natten, og jeg kan med lidt held og en masse mælk, få hende til at sove igen. Derefter sover hun måske 1,5 time og så er det morgen. I dag var den 05, prøvede at få hende til at indse at det var nat i godt en time, inden jeg kastede håndklædet i ringen, stod op og gik ud for at finde den største kaffekop jeg har i skabet.

Når den står på natteroderi og vågne børn, er det virkelig tydeligt for mig, hvorfor man fra naturens side er to om at lave børn. Det må helt klart være for, at man kan skiftes til at underholde/vugge/fodre dem der er vågne og skiftes til at sove. Henne i mit enlige mor liv, betyder det, at jeg har affaldssæk store rander under øjnene og er helt lysegrå af træthed.

Når man står op kl. 5, falder man selvfølgelig i søvn igen lidt i ni, når man triller sin storesøster i børnehave. Derfor kan jeg ikke rigtig smide mig og sove. Til gengæld kan jeg spise hvede og sukker til morgen og drikke dagens tredje kop kaffe. Og nu skinner solen endda også. God dag til alle.

IMG_4685

2 tanker om “I’m so tired”

  1. Ååååh jeg er nøjagtig samme sted med baby, tænder og (manglende) søvn – jeg bruger dog Katrine birk zoneterapi punkt mod tandfrembrud – det har altså en lille og god effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *