Jeg er her stadig

Bare et lille skriv for at orientere om, at jeg altså ikke er forsvundet fra jordens overflade/blevet væk i Jylland. Vi er kommet hjem, og vores tur gik godt. Særligt togturen til Aarhus gik over al forventning, den mindste sov lidt over halvdelen af tiden, så der var massere af tid til, at den store og jeg kunne spise madpakker, se på vindmøller, spille fiskespil, sludre, lave klistermærkebilleder og alt muligt andet hyggeligt. Alle man var derfor i godt humør da vi ramte banegården i Aarhus. Derefter gik der et par dage med hygge hos min gudmor, hvor både mindsten og jeg dog blev ramt af en eller virus, og vi var derfor halvsløje, da turen gik videre til mine (eks)svigerforældre. Der havde begge piger en fest, den store kom i svømmehallen med sin far og farmor og den lille fik udforsket det meste af huset.
Det gør mig meget glad, når de er glade. Når de mærker, at der mange forskellige mennesker der holder af dem og at de har en kæmpe familie og mange omkring dem der ønsker dem det bedste. Blandt andet derfor, skal forholdet til min eks-familie, eller hvad man skal kalde det, helst være så uproblematisk som muligt.

Vi kom hjem mandag eftermiddag, og de sidste par dage har jeg sgu ikke haft ret meget overskud. Min yngste datter har slet slet slet ikke fanget konceptet vintertid og har siden natten til søndag, vågnet ved 4-tiden og været overbevist om at nu måtte det da være morgen. 2 af nætterne lykkedes det mig at overbevise hende om, at kl. 4, virkelig er nat. Jeg hoster og er træt. Der har været udpakning og vasketøj i sækkevis. Nu er jeg igennem tøjet, og mangler bare at få det lagt på plads (as if – længe leve IKEA-posen). Vi er landet i hverdagen igen, den store var glad for at gense børnehaven. I dag har jeg lavet aftensmad til de næste par dage og ryddet op. Lillesøster piller så alle tingene frem igen og igen og igen. Men der HAR været ryddet op, vil jeg bare sige. Hverdagen har for alvor indfundet sig.

I dag fik jeg også en video og en masse billeder (blandt andet det til sidst i indlægget her) tilsendt fra en journalist. For en måneds tid siden, blev jeg interviewet til en reklamevideo for DBA, og det vil jeg gerne fortælle mere om en anden dag. Nu skal jeg lige nå at se Kender du typen, mens babyen sover. Rock ‘n’ roll-lifestyle.

 


Billede af Julie Bülow

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *