Jul, jul, jul, julegaver

Julen er for alvor et overstået kapitel her hos os. Pynten er pillet ned, kalenderlyset er væk og barnet har forstået at nissen ikke længere kommer med gaver i julesokken. Men vi glæder os til næste år, hvor julemanden kommer igen og hvor vi atter skal danse om juletræet – det er der ingen tvivl om.

Lige straks er julen 2016 også et overstået kapitel her på bloggen, men først vil jeg lige fortælle om mine julegaver. Julegaverne bliver færre og færre og heldigvis også mindre vigtige som jeg bliver ældre – jeg er meget mere interesseret i at min datter får gode gaver – hvilket hun så sandelig også gjorde. Hold nu op. Vi kan næsten ikke være i stuen for Lego klodser, togbaner, guitar, klæd-ud-tøj og dukker. Det er lige som det skal være.

Mine egne julegaver var virkelig også gode – på en måde er det svært at være udstyret med en kæmpe stor gravid krop når det kommer til at modtage julegaver. Parfume duer ikke, lækkert undertøj ved jeg sgu ærligtalt ikke hvornår jeg kommer til at skrue mig ned i og tøj er også lidt svært, det skal i hvert fald være ammevenligt!

Fra min opmærksomme og søde mand fik to skjortekjoler = PÆNT (!!) ammetøj og en bodyscrub, så jeg kan lege spa derhjemme.
Mine smarte forældre forærede mig et gavekort til Magasin = shoppetur når min krop engang arter sig igen. Pt. skifter jeg mellem joggingbukser, en kjole fra Asos Maternity-linje og en graviditetsnederdel fra H&M – er SÅ træt af at se på det 😀 Helt perfekt!
Mine meget opfindsomme piger (lillesøster er her jo næææsten, så der var også gave fra hende) gav mig et gavekort til graviditetsmassage. Det kommer virkelig til at gøre underværker og jeg glæææder mig.
Og den bedste gave af dem alle: min datters gave til hendes far og mig – et lille maleri hun har lavet i vuggestuen. Så kan alle de andre fine gaver, julens materialisme og drømmen om nyt tøj godt pakke sammen. Mit barn har malet mig et billede og jeg er efterhånden blevet så blød og mor-agtig, at jeg rent faktisk synes at de bedste gaver er de hjemmelavede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *