Mere om kroppe

Der er kommet virkelig meget sindssyg fin, klog og god respons på mit seneste indlæg om kroppe. Tusind tak for det! Men jeg vil lige uddybe en enkelt ting, som der vist var nogen der havde misforstået. Jeg mener ikke at kroppe kun er gode hvis de har født, eller går 8 kilometer om dagen. Det jeg ville frem til, med det jeg skrev, var egentlig bare hvad der virker for mig.

I det hele taget er min livsfilosofi måske lidt, at man må se på det man har, i stedet for det man ikke har. Derfor man må se på hvad er det gode ved min krop, hvad kan den, hvorfor er jeg glad for den – fremfor det modsatte. Det kan man nemlig ikke bruge til ret meget. Egentlig handlede det måske også om, at minde mig selv om det. Der er bestemt (mange) dage, hvor jeg ikke sætter pris på min krop, og det vil jeg blive bedre til at gøre.

Jeg fornemmer at der er flere der har det som mig. I går så jeg Temalørdag, fra i lørdags, hvor det netop handlede om krops-positivisme. For mig gav det lige det sidste nøk opad, og gjorde kun mit eget selvbillede mere positivt. Så derfor kan jeg kun anbefale at få programmet set, det kan man gøre her.

Efter at have set Det er fedt at være tyk, som programmet så fint hedder, kom jeg til at tænke over, at jeg aldrig rigtig har tilladt mig selv, at bruge penge på noget lækkert badetøj eller f.eks. shorts. Jeg har altid tænkt at der var meget tøj, jeg ikke rigtig kunne være bekendt at gå i, fordi jeg ikke er model-tynd. Det skal simpelthen være slut nu! Dette skal blive sommeren, hvor jeg finder en nice bikini, tager den på når jeg leger med mine børn på stranden og går i det sommertøj jeg har lyst til.

Hermed endnu en opfordring givet videre: blæs lidt mere på hvad andre tænker, og vær sød ved din krop, du skal trækkes med den i mange år <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *