Om mor her #3

Der kommer flere og flere “ukendte” læsere til (hvilket gør mig så glad og taknemmelig) og derfor vil jeg lige skrive et lille indlæg der handler lidt om mig. Hvem ved, måske folk der kender mig også kan blive overraskede over nogle af punkterne.

  • Jeg læser på mit sidste semester af læreruddannelsen. En uddannelse jeg faktisk har været i tvivl om siden jeg satte mine fødder her første gang. Men jeg har godt kunne lide undervisningen og forventer at bygge noget ovenpå og skabe mig min egen vej
  • Ambitiøs og doven – to ord der ikke rigtig hænger sammen. Men i virkeligheden to ord der beskriver mig godt. Jeg kan få enormt meget for hånden og vil rigtig mange ting med livet, samtidig kan jeg fandeme også bing-watche serier så jeg skammer mig
  • Jeg blev holdt meget udenfor i folkeskolen og følelsen af at stå uden for, vil altid være med mig
  • Min datter er uden tvivl min største bedrift og jeg er skide stolt af hende. Jeg har svært ved at forestille mig at noget skal overgå det
  • Jeg er højlydt, storsnakkende, højt-grinene og nogle gange fylder jeg nok lidt for meget i et selskab
  • Det værste jeg ved i verden er uretfærdighed. Det gælder både småt og stort. Mine forældre har altid sagt at jeg har en virkelig veludviklet retfærdighedssans
  • Jeg har en svaghed for vrede damer der laver rock musik. Min musiksmag har ikke ændret sig ret meget siden jeg var 14
  • Mit humør kan virkelig svinge som et pendul – jeg har let til de helt store følelser og det kan hurtigt skifte. Sådan har det altid været og jeg har næsten altid følelserne uden på tøjet
  • Jeg synes det er svært at “blive” voksen – ikke desto mindre kan jeg mærke at det sker sådan lidt as we go. Sommetider kan jeg godt tænke “hvornår kommer de rigtige voksne?” 
  • Mor her bliver snart mor til 2 – noget man nok kommer til at læse mere om på bloggen og som skubber til den der voksenlivs følelse

 

3 tanker om “Om mor her #3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *