På det seneste

Som jeg skrev forleden, går det stærkt i de her dage. Jeg har en milliard ting at se til inden pigerne og jeg kan rykke ind i vores nye hjem. Der er så meget jeg har lyst til at skrive, men for nu bliver det bare en slags status.

På det seneste:

 • har jeg været ved at tude over de søde søde kommentarer jeg får her på bloggen
 • været til et meget smukt have bryllup og tudet lidt af rørelse og vemod
 • afleveret tonsvis af tøj til mødrehjælpen
 • malet både lyserøde og blå vægge i lejligheden – det handler om balance
 • fået så meget fantastisk hjælp af familie og venner. Tak tak tak!! (Det har jeg selvfølgelig også været ved at tude over)
 • været til den årlige familieweekend i min eks-mands familie. Hvem sagde moderne idyllisk skilsmisse familie?
 • Pakket og pakket og pakket
 • haft mega meget lyst til at skrive en hel masse
 • bandet over at min (gamle) lejlighed er en labyrint af legetøj og flyttekasser
 • observeret en lille halvårs-unge der er lige ved at knække kravle-koden 😱
 • er jeg blevet forundret og forarget over Ikeas fragtpriser – 799 kroner for at få leveret møbler for 2000 kroner. Når der er fri fragt alle andre steder. Kom ind i kampen Ikea
 • fået en alt for sød gave af søde venner gavekort til nemlig.com og magasin. Så kan hverdagen i den nye lejlighed bare komme an
 • følt mig både hjulpet og elsket ❤️

IMG_4118

IMG_4117

2 tanker om “På det seneste”

 1. Og hold kæft, hvor du bare fortjener at være hjulpet og elsket!
  Jeg ved ikke, om det der “hvor er du bare sej”, begynder at klinge lidt hult.. Men jeg er fuld af beundring for din måde at tackle det hele på! Selvom der nok er dage, hvor du måske ikke føler dig så konstruktiv (?) – men de dage er jo “bare” en del af den (enormt) svære proces, du står midt i.
  Uanset; dine piger er heldige med at have en stærk, smuk og modig mor! Ønsker jer alt, alt det bedste fremadrettet!
  Kh.

  1. Du er sgu sød, Signe. 1000 tak! Og jo, de dage har jeg bestemt. Det var værre i starten godt nok. Jeg glæder mig meget til at kunne slippe for at være så konstruktiv som jeg er i de her flyttedage Hverdagen føles jo ikke særlig hård, når man hele tiden har et projekt oveni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *