På plads

Så gik der lige tid, siden jeg sidst fik skrevet noget som helst herinde. Jeg har alle mulige halve og næsten hele skriverier liggende. Jeg har alt muligt på hjerte. Noget om hvor meget hjælp jeg har fået, noget om den sidste tids store omvæltning, noget om at være en bekymret mor til en snart 3 årig der har oplevet mange forandringer, noget om at være en moderne skilsmisse-familie, der tager til familietamtam sammen, måske noget om en forestående barnedåb. Men der er stille her på domænet. Der er simpelthen ikke nok timer i døgnet for tiden. Jeg synes hele tiden, at jeg skal noget. Altså noget oveni min hverdags trædemølle med børn, vasketøj, madlavning og alt det der.

I går havde jeg f.eks. besøg, min fars bedste ven, en slags onkel for  mig, var her og hænge billeder op i min stue. Det er blevet skide godt, og nu mangler der snart ikke mere, før vi er helt på plads. Det er fedt.

Samtidig er lillesøster halvsyg, hoste og snot i en skøn kombination, og hun er ikke i sit sædvanlige strålende humør hele tiden. Men har mere lyst til at hænge på sin mor. Så med flyttekasse udpakning, hyldeophængning, eftersøgning af garderobeløsning til verdens måske mindste gang, syg baby, barnedåbsplanlægning, de daglige ture til og fra børnehaven, er der faktisk ikke tid til alt det jeg gerne vil.

I dag mødte jeg en gammel veninde, mens jeg sad og gav lillesøster en sutteflaske. Og da hun spurgte hvordan det gik, fik jeg tårer i øjnene. Jeg var træt og det hele virkede en lille smule uoverkommeligt. Men, for mig skal der tit ikke mere til end en god snak, og efter vi havde snakket lidt, og jeg havde fortalt en masse, havde jeg det helt fint igen. Senere var sundhedsplejersken på besøg, og min lille (store) baby fik en masse ros, og kan alt hvad hun skal. Begge piger har det sgu godt, jeg har det faktisk også godt. Lejligheden ligner et rigtigt hjem, og vi er alle tre ret glade for at være her.
Så alt er godt, og vi skal nok nå det hele. We can do this.

IMG_4331

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *