Mor hvem?

Morher.dk har efterhånden et par år på bagen, og har ændret karakter undervejs. Den startede som et helt hemmeligt og anonymt projekt, men blev efter min skilsmisse meget personlig – og jeg fandt ud af at jeg havde læsere der trøstede sig ved mine ord.

Bag bloggen står jeg, Louise. Jeg er 28 år og bor alene med mine to døtre fra september 2014 og januar 2017. Som barn og ung fyldte jeg utallige notesbøger, jeg har bogprojekter i skufferne i mit skrivebord, jeg forsøger mig med lyrik – kortsagt så elsker jeg ord. Bloggen her er med til at holde mig til ilden, at nedfælge de der (små – ahem!) hverdagsdramaer giver mig tit fornyet energi og flow til mine andre projekter.

I starten var bloggen her meget præget af mine holdninger til forskellige aspekter af det at være mor til to små børn i København, men har som sagt med tiden forandret sig. Jeg har skrevet om min eks-mands psykiske sårbarhed, om at få børn som studerende, om hvordan man overlever et brud med en baby på armen, om at samarbejde og finde sine ben som skilsmisse-familie, om alle de forestillinger man havde der ikke blev til noget, om lange dage som enlig mor og så ellers vores relativt almindelige hverdag.

 

Når jeg ikke er mor eller skriver, arbejder jeg som dansklærer og oplægsholder, jeg drikker rødvin, har musik i ørerne, griner, løber, ryger hemmelige cigaretter med babyalarm om halsen, lytter, læser bøger, dater og snakker MEGET.