Mor hvem?

Jeg hedder Louise, er 27 og bor alene med mine to døtre fra september 2014 og januar 2017. Mit mor-liv har været udfordret på forskellig vis, det kan man læse meget mere om her på bloggen. Indtil februar 2017 var jeg gift med pigernes far. Jeg har skrevet om vores forhold og hans psykiske sårbarhed her på bloggen. Desuden er jeg blevet sat igang ved begge mine fødsler, jeg har studeret og gået til eksamen som højgravid og nu er jeg altså blevet alene-mor. En ting ved jeg, og det er at livet er uforudsigeligt og fyldt med overraskelser og ting du ikke kan planlægge dig ud af.

En bekendt sagde en gang til mig; jeg ved ikke hvem jeg selv er efter jeg har fået barn.

Et sted læste jeg en mor skrive at hun i hvert fald stadig var helt sig selv – morrollen var lagt ovenpå alt det andet der var hende.

Et sted midt i mellem dumper denne blog ned. Jeg kan sagtens kende mig selv og føler mig stadig som mit gamle jeg. På samme tid er alt ændret, mit syn på nogle ting er totalt forandret. Jeg er mere angst, mere stærk, mere sårbar, mere glad, mere træt, mere tvivlende og mere sikker end mit gamle jeg.

Mit liv er ikke kun at være mor, jeg studerer, jeg arbejder, jeg drikker rødvin med veninder og ryger en cigaret i smug. Men de fleste af mine overvejelser og tanker omkring livet starter med mine døtre og med mig, som mor. Mine døtre er mit udgangspunkt.

Velkommen til, jeg håber at du bliver hængende.