Søndagen i tal

Søndag formiddag er den længste tid der findes. Som regel når jeg at drikke 3 kopper kaffe, bade børn, spise dem af x 2 hver, lege og alt muligt andet inden klokken bliver 10. Her til aften er jeg helt balret i hovedet. Udover at det har været en lang søndag, var det også dagen hvor mit køleskab valgte at kapitulere og i stedet for at køle, begyndte det at varme. Temmelig uoverskueligt, når man har to små mennesker hvirvlende om benene uanset hvor man går. I dag blev slet ikke den dag jeg havde forestillet mig. Vi skulle have været på en hyggelig tur ud og besøge to vigtige mennesker, som jeg havde glædet mig meget til at se. I stedet gik der aktion find et nyt køleskab igang.

gryde havregrød kokkereret

1 Antal køleskabe der er gået i stykker her på matriklen

5 stykker rugbrød smurt til små mennesker

styks brugt babyudstyr solgt

6 fredsmæglinger mellem børn der absolut vil lege med den samme legegryde/hamrebræt/puslespil

4 runder på Assistens Kirkegården med børn der ikke vil sove

1 tabt tæppe på Assistens Kirkegården

1 Forsvundet tæppe

tømte opvaskemaskiner

3000 kroner brugt på nyt køleskab

lortebleer skiftet

(!!) kopper kaffe drukket (det er helt sikkert usundt!)

fyldte babybadekar

styks renvaskede børn

liter vand tørret op fra gulv i gang

5000 ris skrabet op fra gulv

2 timer brugt på at putte børn

 

… Nu har jeg set fjerner og er så helt utrolig bombet, at jeg næsten ikke kan slæbe mig ind i min seng. Heldigvis drager vi snart på ferie til varmere himmelstrøg. Vi skal bo et sted, hvor jeg ikke behøver at lave aftensmad og det og så det der med varme og sol, gør at jeg er klar på alt hvad den ferie bringer. Det kan kun blive bedre end april-sne og ødelagte køleskabe.
Roll on, monday.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *