We’re here

Weekenden har i den grad stået i flytningens tegn. Fredag formiddag efter ældstebarnet blev afleveret i børnehave, gik vi igang. Eller det vil sige, flytningen har været igang længe. Men det sidste seje træk, var i denne weekend.

Der har været mange hjælpende hænder igang. Min venindes mand, min eks-mands venner, mine søde veninder, min ret så fantastiske familie, nye og gamle naboer. Det er helt på sin plads, at sige, at jeg ikke havde kunne klare det alene.

Nu ligger jeg på sofaen og kigger op i de hylder som hele 4 forskellige mænd, har hjulpet med at hænge op. Goddamn murstensvægge. Jeg er hjemme. Vi er næsten på plads. Jeg er træt i kroppen. Jeg har virkelig fået meget hjælp i den her weekend og jeg er så taknemmelig. Men jeg føler måske også lidt, at jeg har overtrukket hjælpekontoen nu. Det er en svær balancegang. De sidste dage har nok ikke været så sjove for alle. Mine far og bror har virkelig slæbt, bygget Ikea møbler og slæbt lidt mere. Især en af mine veninder har måtte lytte til megen ynk og har også måtte trøste lidt. Mange har løbet op og ned af trapper. Min eksmands bedste ven har været her både igår og i dag og hjælpe mig med alt det, jeg ikke selv kan finde ud af. Er der egentlig nogen der ved, hvor man kan tage et boremaskine-kørekort?

Tidligere i dag, hjalp min far mig med at tømme mine gamle loftsrum og fylde det nye. Verdens mest rædselsfulde opgave. Min far er stor og stærk og det var godt han var der.

Min tante sidder i Aarhus og syer gardiner til min lejlighed. Min faster kørte mig i Ikea. Mine veninder hjalp med at male væggene og pakke kasser og sætte på plads. Alle har været i gang og mit hjem er nærmest et kludetæppe af hjælpende hænders værk.

Når jeg får lidt dårlig samvittighed over, at jeg har trukket så meget på andres hjælp, tænker jeg tilbage på de sidste uger af februar, hvor jeg vitterligt ikke troede, at jeg nogensinde ville kunne være alene med mine børn hverken hele eller halve dage. I dag har jeg – bortset fra 3 timer midt på dagen, været alene med dem. I flytterod. Vi har spist havregrød, været i fakta og pakket flyttekasser ud og der er blevet lavet aftensmad. Der har været mere skærmtid end der plejer, men vi har også tumlet, læst bøger og leget. Det kan godt være, at hjælpekontoen er overtrukket, men heldigvis kan jeg sagtens klare hverdagen og lover mig selv og alle andre, at jeg ikke flytter nogensteder lige foreløbig 😃

 

IMG_4161

2 tanker om “We’re here”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *